Iced chai latte

Geniet deze zomer van onze (Iced) Chai Lattes

Er is maar één manier om zeker te weten dat jouw zomer helemaal geweldig wordt. Ontdek de Iced Chai Latte: een supergezonde energieboost op een hete zomerse dag. Chai Lattes zijn hot! Figuurlijk, want ze kunnen het hele jaar door gedronken worden: verwarmend in de winter, verkoelend in de zomer. Tover onze Chai Lattes deze zomer om in Iced Chai Lattes en verwen jezelf met dit heerlijke (ijs)koude drankje.

chai-latte-sfeer

ONZE CHAI LATTES

Go the milky way met onze 100% natuurlijke Chai Lattes! Onze Chai Lattes zijn hét superhippe, spannende alternatief voor koffie, snel en gemakkelijk te maken en een genot om te drinken. Het bevat minder (of zelfs geen) cafeïne, maar geeft wel dat oppeppertje. Ze zijn speciaal voor jullie ontwikkeld en geïnspireerd op onze theeën, met als basis de bekende specerijen uit Sri Lanka. Onze Chai Latte collectie bestaat uit 3 smaken: Spicy Chai Latte, Orange Chai Latte en Lemongrass Matcha Latte. De Chai Lattes zijn melkvrij, zodat je zelf kunt kiezen welke melk wordt toegevoegd. Chai Lattes worden meestal geassocieerd met de herfst/winter: als het koud is buiten, zit je het liefst op de bank onder een dekentje met een heerlijk warm drankje om jezelf nóg warmer te maken. Lees snel verder om te ontdekken hoe je er ook een verfrissend zomerdrankje van kunt maken.

iced-chai-latte-lancering

ICED CHAI LATTE

Ondanks dat warme dranken ook goed voor je zijn in de lente/zomer (lichaamstemperatuur verhoogt > zweten > lichaam koelt af), kunnen wij ons voorstellen dat je met warm weer sneller geneigd bent om iets kouds, het liefst met ijsblokjes, te drinken. Probeer dit heerlijke (ijs)koude drankje uit voor de ultieme pick-me-up op een hete zomerse dag:
Gebruik 2-3 gram per kop.
Voeg opgeklopte koude (in plaats van warme) melk of een alternatief voor melk (zoals haver- of sojamelk) toe.
Klop het goed op, zodat de poeder zich goed vermengt met de melk.
Serveer de Chai Latte extra koud met ijsblokjes.
Beleef de smaak!

Conclusie: onze Chai Lattes kunnen het hele jaar door gedronken worden. Ze werken verwarmend in de winter en verkoelend in de zomer. Het maken van een (Iced) Chai Latte moeilijk? Integendeel, het maken van Iced Chai Lattes is net zo eenvoudig als het maken van warme Chai Lattes. Heb jij het al geprobeerd met een van onze smaken? Laat het ons weten via een van onze social media kanalen (Facebook|Instagram)!

Liefs Puritea