Duurzaamheid

De zorg voor de planeet en de mensen onderscheidt ons en zorgt ervoor dat we blijven groeien - van recyclebare verpakkingen tot teruggeven aan de Sri Lankaanse bevolking. En jullie spelen daar een belangrijke rol in!

TERUGGEVEN

Thee is meer dan alleen thee. Onze gemeenschap betekent alles voor ons; als we denken aan het plezier en de troost die het genieten van een kopje thee met zich meebrengt maakt dat het verschil. Daarnaast doen we ook wat we kunnen om terug te geven aan de Sri Lankaanse gemeenschap door de meeste waarde van het product in het land van herkomst te houden.

citroengras rozenbottel losse kruidenthee navulverpakking sfeer

MINDER VERSPILLING

We streven ernaar om niets achter te laten. Klanten helpen groenere keuzes te maken, is voor ons een prioriteit. Dus waar mogelijk (en zonder afbreuk te doen aan de versheid en integriteit van onze thee) geven we de voorkeur aan het gebruik van recycable verpakkingsmateriaal.

Minder praten, meer doen

Dit is waar ons team tot nu toe hard aan heeft gewerkt.

ZORG VOOR ONZE GEMEENSCHAP

We maken contact met een gemeenschap van theeliefhebbers van alle rangen en standen - verschillende achtergronden, smaken en ervaringen, we verwelkomen en waarderen iedereen. Van waar we werken tot waar we inkopen, we gebruiken de connecties die we maken voor positieve verandering in onze gemeenschappen.

100% van onze collectie is veganistisch, waardoor onze thee heel toegankelijk is.

ETHISCHE EN DUURZAME THEE

Het smaakt beter om aan iets verantwoords te nippen. Onze besluitvorming wordt gevoed door ons doel om een positieve invloed te hebben op de thee-industrie in onze hele toeleveringsketen. Van theearbeiders tot boeren en hun families, we willen dat alle betrokkenen profiteren van veilige, eerlijke en gelijke arbeidsomstandigheden.

RECYCLEBARE VERPAKKING

Onze verpakkingskeuzes maken een verschil. Hoewel verpakking en verzending ongelooflijk verspillend kunnen zijn, hebben we hard gewerkt om afval te verminderen door recyclebare verpakkingen te introduceren en plastic te verminderen.

Daarnaast hebben we biologisch afbreekbare theezakjes geïntroduceerd.

Duurzaamheid is een reis

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop én als eerste nieuws en aanbiedingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.