Kortingsacties

Op zoek naar de beste aanbiedingen voor thee, cadeaus en accessoires? Bekijk onze kortingen, winacties en samenwerkingen en maak je klaar om flink te besparen op fantastische thee.

Tijdelijke aanbiedingen

Ontvang 30% korting op artikelen in de uitverkoop. Korting geldt alleen op geselecteerde artikelen en aankopen zijn definitief. Deze aanbieding is alleen geldig op de website van Puritea. Korting is al toegepast; prijzen zoals getoond. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen of kortingscodes. Zolang de voorraad strekt; de hoeveelheden zijn beperkt. Niet geldig op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld of een equivalent daarvan. Dit aanbod kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door Puritea naar eigen goeddunken worden gewijzigd, aangepast of beëindigd.
SHOP NU

Doorlopende aanbiedingen

Ontvang gratis verzending bij bestellingen vanaf € 40,-. Gratis verzending geldt alleen voor verzendadressen binnen Nederland. Deze aanbieding is alleen geldig op de website van Puritea. Korting wordt automatisch toegepast in de winkelwagen. Kan worden gecombineerd met andere kortingen of kortingscodes. Zolang de voorraad strekt; de hoeveelheden zijn beperkt. Niet geldig op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld of een equivalent daarvan. Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door Puritea naar eigen goeddunken worden gewijzigd, aangepast of beëindigd.
SHOP NU

Ontvang 25% korting bij aankoop van het ‘Chai Latte Assortimentpakket’. Korting geldt alleen voor zakjes van 50 gram. Deze aanbieding is geldig op de website en in de Boutique van Puritea. Korting is al toegepast; prijs zoals getoond. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingen of kortingscodes. Zolang de voorraad strekt; de hoeveelheden zijn beperkt. Niet geldig op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld of een equivalent daarvan. Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door Puritea naar eigen goeddunken worden gewijzigd, aangepast of beëindigd.
SHOP NU

Ontvang 20% korting bij aankoop van de ‘Smaak van de maand’. Korting geldt alleen voor losse thee in kraftzak. Deze aanbieding is geldig op de website en in de Boutique van Puritea. Voor deze korting heb je een kortingscode nodig, die je vindt in de Puritea Nieuwsbrief of via de Puritea Socials. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. Zolang de voorraad strekt; de hoeveelheden zijn beperkt. Niet geldig op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld of een equivalent daarvan. Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door Puritea naar eigen goeddunken worden gewijzigd, aangepast of beëindigd.
SHOP NU

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Korting geldt alleen voor je eerste aanmelding. Deze aanbieding is geldig op de website en in de Boutique van Puritea. Voor deze korting heb je een kortingscode nodig, die je ontvangt via e-mail na inschrijving op de nieuwsbrief. Kan niet gecombineerd worden met andere kortingscodes. Zolang de voorraad strekt; de hoeveelheden zijn beperkt. Niet geldig op eerdere aankopen. Niet geldig voor contant geld of een equivalent daarvan. Deze aanbieding kan op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving door Puritea naar eigen goeddunken worden gewijzigd, aangepast of beëindigd.
SHOP NU

De beste kwaliteit

Wij importeren alleen de beste thee uit Sri Lanka: geurig, vers en zonder kunstmatige toevoegingen.

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Ontvang 10% korting op je volgende aankoop én als eerste nieuws en aanbiedingen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.