Thee horeca

home-horeca-losse-thee-Puritea-high-tea

Pure thee voor in de horeca

Puritea maakt van thee drinken een beleving en is ideaal als thee in de horeca. Exotische geuren en vernieuwende smaken worden op een unieke manier gepresenteerd. Kies uit een ruime hoeveelheid soorten losse thee of gevulde theezakjes, van de meest vertrouwde smaken tot unieke seizoensspecials. Onze thee vindt zijn oorsprong in Sri Lanka. Hier werken we met de lokale organisatie Ceylon Tea Bush om de beste thee naar Nederland te brengen. Met Puritea genieten jouw gasten van eerlijke en pure thee.

thee_horeca_980x660

Een theebeleving op maat

Om de beleving voor je gasten compleet te maken bieden we passende thee accessoires, zoals theeglazen, theezeefjes en theedienbladen. Met onze theedienbladen kun je losse thee aanbieden bij de gasten aan tafel. Je gasten kunnen vervolgens door gebruik van hun zintuigen een keuze maken. Samen met jou maken we elk theemoment speciaal en creëren we de beste theebeleving voor jouw horecagelegenheid. Daarbij is het (her)bestellen van thee en accessoires voor jou een makkelijk (online) proces.


Thee-dienblad-thee-zeef-je-glas-Puritea

Maak kennis met Puritea

Om te onderzoeken of Puritea past bij jouw horecagelegenheid willen we graag met je meedenken over de mogelijkheden. Om kennis te maken kunnen we een afspraak inplannen of een gratis proefpakket toesturen. Dit biedt de mogelijkheid om vrijblijvend te kijken of Puritea past bij jouw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Neem hiervoor contact met ons op via het formulier onderaan de pagina.

Puritea in de horeca

  • ShapeEen theebeleving op maat voor jouw concept
  • ShapeVertrouwde smaken en unieke seizoensspecials
  • ShapeCompleet aanbod van theedienbladen tot zeefjes
  • ShapeLaagdrempelig en makkelijk contact opnemen
  • ShapeGratis proefjes om onze thee te ontdekken
  • Shape(Her)bestellen gaat makkelijk en snel via de website
  • ShapeThee inkopen voor doorverkoop mogelijk
  • ShapeVerantwoorde keuze: je steunt Stichting Carelanka

Contactformulier

Vul het formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

Afspraakformulier

Vul het formulier in en we nemen contact met u op, om een afspraak in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.